Rammy

RAMMY Snowblower 120 ATV EC, 306 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

4390,00 €

Rammy Snowblower 120 ATV on ketterä ja tehokas lumilinko mönkijään. Sillä teet lumityöt kertaheitolla. Lumilinko sopii niin pienille pihoille, kuin pitkälle pihatielle. Rammy mönkijän lumilinko on kevyt ja pienikokoinen, joten mönkijäsi ketteryys ja maastokelpoisuus säilyvät hyvänä. Lumilinko toimii myös märässä lumessa. Lumilingossa on oma moottori.

Säädettävän rungon avulla lumilinko sopii lähes kaikkiin 4×4 mönkijöihin. Jos puskulevyn KESKIASENNUSSARJA on mönkijäsi pohjassa, Rammy sopii nykyisiin kiinnikkeisiin. Jos tarvitset ne (ei sisälly vakio toimitukseen), meiltä löytyy, katso tästä KESKIASENNUSSARJOJA. 


RAMMY Snowblower 140 ATV EC, 306 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

4721,00 €

Kevyt ja kompakti

Snow blower 140 ATV on kevyt ja kompakti. Lumilingon käyttö on ketterää ja tehokasta. Lumilinko nousee ylös mönkijän vinssillä, jolloin käyttö on helppoa myös pienessä pihassa.

Kiinnitys nopeasti tapeilla

Rammy kiinnitetään mönkijän pohjaan kahdella sokkatapilla keskiasennussarjaan. Sama kiinnitys, kuin lumilevyssä (center mounting kit).

Sähköinen kauko-ohjain

Lumilingossa on sähköinen kauko-ohjain, jossa on valinnat heittoputken kääntö ja -kulma ja virtakytkin.

Kaksikierteinen lumiruuvi

Lumilingossa on kaksikierteinen lumiruuvi, joka tekee lumilingosta lyhyen. Lumiruuvissa on kumilevysulake, joka minimoi vaurioita törmäyksissä kiviin tai kovaan esineeseen.

Toimii myös märässä lumessa

Ainutlaatuinen MDS-tekniikka mahdollistaa hyvän toimivuuden myös märässä lumessa. Lumilingossa on Briggs&Stratton 306 cm3 talvimoottori.

Valmis paketti

Rammy lumilinko on valmis paketti käyttöön. Toimitus sisältää: lumilinko, kauko-ohjain ja säädettävä apulaiterunko. Jokainen yksilö on koeajettu ja tarkastettu.


RAMMY Snowblower 155 UTV, 306 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

4821,00 €

Kevyt ja kompakti


RAMMY Snowblower 120 ATV PRO, 420 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

4950,00 €

Rammy Snow blower 120 ATV PRO on PROFESSIONAL-sarjan 120 cm leveä lumilinko isommalla moottorilla. Lumilinko sopii niin pienille pihoille, kuin pitkälle pihatielle. Rammy mönkijän lumilinko on pienikokoinen, joten mönkijäsi ketteryys ja maastokelpoisuus säilyvät hyvänä.  Lumilinko toimii myös märässä lumessa. Lumilingossa on oma, isompi 420 cm3 moottori sähköstartilla.

Säädettävän rungon avulla lumilinko sopii lähes kaikkiin 4×4 ja 6×6 mönkijöihin. Jos puskulevyn KESKIASENNUSSARJA on mönkijäsi pohjassa, Rammy sopii nykyisiin kiinnikkeisiin. Jos tarvitset kiinnityssarjan (ei sisälly vakio toimitukseen), meiltä löytyy, katso tästä KESKIASENNUSSARJOJA.

Lumilingon saa kiinnitettyä myös LUKKOKOUKUILLA 16-19-20 mm (lisävaruste).


RAMMY Snowblower 140 ATV PRO, 420 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

5281,00 €

Tehokas ja kompakti


RAMMY Snowblower 155 UTV PRO, 420 cm3, sähköstartilla, sähköinen kauko-ohjain

5381,00 €

Tehokas ja kompakti