Rammy

RAMMY Flail mower 120 ATV

3689,00 €

Etuasenteinen ja ketterä niittyleikkuri mönkijään!

Rammy Flail mower 120 ATV on ketterä mönkijän niittyleikkuri heinän-, nurmen ja pienten puiden leikkaamiseen. Rammy etuleikkurilla saa ajettua tehokkaasti ja vaivattomasti nurmialueet, niityt ja tienvarret. Kun niittyleikkuri varustetaan vasaraterillä (lisävaruste), siitä tulee ruohonleikkuri, joka tekee hienoa leikkaustulosta. Niittyleikkurissa on oma moottori.

Niittyleikkurin saa siirrettyä vasemmalle sivulle 37 cm, kun se varustetaan SIVUSIIRTOSARJALLA (lisävaruste).

Säädettävän rungon avulla niittyleikkuri sopii lähes kaikkiin 4×4 ja 6×6 mönkijöihin. Jos puskulevyn KESKIASENNUSSARJA on mönkijäsi pohjassa, Rammy sopii nykyisiin kiinnikkeisiin. Jos tarvitset kiinnityssarjan (ei sisälly vakio toimitukseen), meiltä löytyy, katso tästä KESKIASENNUSSARJOJA.

Rammyn saa kiinnitettyä myös LUKKOKOUKUILLA 16-19-20 mm (lisävaruste).

Etuasenteinen niittyleikkuri

Rammy on mönkijän edessä, joten näkyvyys ja käsiteltävyys on loistavaa. Leikkauskorkeuden säätö 2-10 cm etupyörillä ja takarullalla. Vinssillä vielä korkeampi.

Briggs&Stratton moottori

B&S 305 cm3 moottori ja huoltovapaa tuplahihna voimansiirto tekevät niittyleikkurista tehokkaan ja luotettavan työläisen.

Sivusiirto sarjalla lisää mahdollisuuksia

Kun niittyleikkuri varustetaan sivusiirtosarjalla (lisävaruste), leikkuri voidaan siirtää 37 cm vasemmalle sivulle ajon aikana.

Kiinnitys nopeasti tapeilla

Rammy kiinnitetään mönkijän pohjaan kahdella sokkatapilla keskiasennussarjaan. Sama kiinnitys, kuin lumilevyssä (center mounting kit).

Voit valita sopivat terät

Flailmower sisältää vakiona Y-terät karkeaan käyttöön. Lisävarusteena on saatavana vasaraterät hienoon leikkaustulokseen.

Valmis paketti käyttöön

Niittyleikkuri on valmis paketti käyttöön. Toimitus sisältää: niittyleikkuri, säädettävä lisälaiterunko, kauko-ohjaimen kiinnityslevy ja kauko-ohjain. Jokainen yksilö on koeajettu ja tarkastettu.


RAMMY Lawn mower 120 ATV PRO

4750,00 €

Etuasenteinen ja ketterä ruohonleikkuri mönkijään!

Rammy Lawn mower 120 ATV PROFESSIONAL on ketterä ja tehokas ruohonleikkuri mönkijään. Sillä leikkaa ruohon ja heinän. Ruohonleikkuri nousee ylös vinssillä, joten siirtymät ovat nopeita.

Ruohonleikkurin saa siirrettyä vasemmalle tai oikealle sivulle 32 cm, kun se varustetaan SIVUSIIRTOSARJALLA (vakiovaruste).

Säädettävän rungon avulla ruohonleikkuri sopii lähes kaikkiin 4×4 ja 6×6 mönkijöihin. Jos puskulevyn KESKIASENNUSSARJA on mönkijäsi pohjassa, Rammy sopii nykyisiin kiinnikkeisiin. Jos tarvitset kiinnityssarjan (ei sisälly vakio toimitukseen), meiltä löytyy, katso tästä KESKIASENNUSSARJOJA.

Rammyn saa kiinnitettyä myös LUKKOKOUKUILLA 16-19-20 mm (lisävaruste).


RAMMY Brush cutter 120 ATV PRO

4750,00 €

Etuasenteinen ja ketterä raivaussaha mönkijään!

Rammy Brush cutter 120 ATV PRO on ketterä ja tehokas raivaussaha mönkijään. Raivaussaha on voimakas leikkuri kaikenlaisten kasvustojen leikkaamiseen. Sillä leikkaa ruohon, heinän, pajukon, korren ja jopa 10 cm puut! Raivaussahalla voi ajaa maata vasten. Raivaussahan alla on suojarulla ja terät ovat suojassa rullan yläpuolella.

Raivaussahan saa siirrettyä vasemmalle tai oikealle sivulle 32 cm, kun se varustetaan SIVUSIIRTOSARJALLA (vakiovaruste).

Säädettävän rungon avulla raivaussaha sopii lähes kaikkiin 4×4 ja 6×6 mönkijöihin. Jos puskulevyn KESKIASENNUSSARJA on mönkijäsi pohjassa, Rammy sopii nykyisiin kiinnikkeisiin. Jos tarvitset kiinnityssarjan (ei sisälly vakio toimitukseen), meiltä löytyy, katso tästä KESKIASENNUSSARJOJA.

Rammyn saa kiinnitettyä myös LUKKOKOUKUILLA 16-19-20 mm (lisävaruste).

Etuasenteinen raivaussaha & leikkuri

Rammy on mönkijän edessä, joten näkyvyys ja käsiteltävyys on loistavaa. Leikkauskorkeuden säätö on 2-10 cm takarullalla. Vinssillä vielä korkeampi, jopa 40 cm.

Briggs&Stratton moottori

B&S 344 cm3 moottori ja huoltovapaa voimansiirto tekevät leikkurista tehokkaan ja luotettavan työläisen.

Sivusiirto sarjalla lisää mahdollisuuksia

Kun leikkuri varustetaan sivusiirtosarjalla (vakiona), leikkuri voidaan siirtää 32 cm vasemmalle ja oikealle sivulle.

Kiinnitys nopeasti tapeilla

Rammy kiinnitetään mönkijän pohjaan kahdella sokkatapilla keskiasennussarjaan. Sama kiinnitys, kuin lumilevyssä (center mounting kit).

Terät moneen käyttöön

6 kpl vaakasuunnassa pyöriviä teriä 4000 r/min. Saranoitu taittuvaksi esteen tullessa, joka vähentää terien kulumista ja vaurioita. Sillä leikkaa ruohon, heinän, pajukon, korren ja jopa 10 cm puut!

Valmis paketti käyttöön

Leikkuri on valmis paketti käyttöön. Toimitus sisältää: leikkuri, säädettävä lisälaiterunko ja kauko-ohjain. Jokainen yksilö on koeajettu ja tarkastettu.